טופס זכיינות

captcha

 

קבוצת אלורה הינה קבוצה המתמחה ברזי המטבח האיטלקי למעלה מ- 8 שנים.

את הכניסה לתחום הגלידות עשתה הקבוצה, לפני 4 שנים, בבולוניה בהכשרה מקצועית אצל חברת fabbri הוותיקה, המתמחה במגוון מוצרים המשמשים כחומרי גלם לתעשיית הקונדיטוריה והגלידה, מאז 1905.
סניף האם של גלידריית אלורה ממוקם ב- prime location בכיכר הבימה והיכל התרבות – מרכז התרבות של תל אביב.
כיאה לג'לטרייה אמיתית,הגלידות, הסורבטים, הארטיקים, הקסטות ושאר הפתעות מתוקות, מיוצרים במקום, הגלידות מהחומרים האיכותיים ביותר והסורבטים עם אחוז גבוה של פרי, טרי כמובן.
בנוסף יש מחלקת בריאות מפותחת הכוללת גלידות טבעוניות, גלידות ללא סוכר, גלידות מחלב עיזים וכו'.

קבוצת אלורה מתייחסת לזכייניה כבני משפחה ומלווה אותם בכל השלבים של ההקמה וההכשרה, מתוך הבנה שהתקופה הראשונית בהקמת עסק מלחיצה ומתישה, מנהליה של אלורה לוקחים אחריות מפשטים תהליכים, מוזילים עלויות ובעיקר חוסכים זמן יקר.

תהליך ההכשרה כולל חפיפה בסניף האם והשתלמות באיטליה אצל השפים המובילים בעולם